Verpleegkundige aan huis voor alle medische en hygiënische zorgen

U kunt contact opnemen met verpleegkundige aan huis Sonja Loos uit Oudsbergen voor een breed scala aan basiszorgdiensten. Daarnaast biedt ze ook diepgaande ondersteuning op het gebied van palliatieve zorg, oncologische zorg, parenterale voeding en sondages. U kunt bij haar terecht voor gespecialiseerde zorg op deze terreinen.

Palliatieve zorg

Sonja Loos biedt niet alleen palliatieve zorg, maar ook een nooddienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar is. In geval van dringende situaties kunt u altijd op haar rekenen. Bovendien heeft ze haar eigen pijnpompen, zodat patiënten deze niet apart hoeven te huren bij een bedrijf. Dit zorgt voor een efficiënte en naadloze zorgervaring voor de patiënten die deze specifieke apparatuur nodig hebben. 

Hygiënische zorg

Sonja Loos biedt ook een uitgebreide hygiënische zorg aan. Dit omvat onder andere hulp bij het wassen, aankleden en het bieden van volledige zorg voor hygiëne en comfort. Sonja zorgt ervoor dat uw basisbehoeften op het gebied van hygiëne worden vervuld, zodat u zich schoon, fris en comfortabel kunt voelen. 

Sondages

Bij Sonja Loos kunt u ook terecht voor sondage. Sondage is een medische procedure waarbij een dunne buis, genaamd een sonde, in het lichaam wordt ingebracht om bijvoorbeeld urine af te voeren of voeding toe te dienen. Sonja biedt professionele en deskundige ondersteuning bij sondage, waarbij ze zorgt voor een comfortabele en veilige procedure.

Inspuitingen

Sonja Loos plaatst ook inspuitingen. Of het nu gaat om het toedienen van medicatie, vaccinaties of andere injecties, Sonja biedt professionele en zorgvuldige diensten op dit gebied. Ze heeft de nodige expertise en ervaring om inspuitingen op een veilige en comfortabele manier uit te voeren. 

Wondzorg

Sonja Loos biedt ook gespecialiseerde wondzorg aan. Of het nu gaat om kleine snijwonden, schaafwonden, chirurgische wonden of complexe chronische wonden, Sonja heeft de expertise om de juiste zorg te bieden. Ze zal de wond beoordelen, reinigen, verbanden aanbrengen en indien nodig advies geven over wondverzorging en genezing. Vertrouw op Sonja Loos voor professionele wondzorg in het comfort van uw eigen huis. 

Stomazorg

Sonja loos helpt u ook met uw gespecialiseerde stomazorg. Indien u een stoma heeft, kan Sonja u helpen bij de verzorging en het beheer ervan. Ze zal u ondersteunen bij het juist aanbrengen en verwisselen van de stomazakjes, het controleren van de huid rondom de stoma en het verstrekken van advies over stomaverzorging. Sonja begrijpt hoe belangrijk het is om comfortabel en zelfverzekerd te zijn met een stoma en zal u met zorg en expertise begeleiden. 

Bloedafname

Sonja Loos neemt ook bloedstalen af. Of het nu gaat om routinematige bloedonderzoeken of specifieke laboratoriumtesten, Sonja is ervaren in het uitvoeren van bloedafnameprocedures. Ze zal zorgvuldig en professioneel te werk gaan om ervoor te zorgen dat de bloedafname zo comfortabel mogelijk verloopt. U hoeft dus niet naar een laboratorium of ziekenhuis te gaan, maar kunt gewoon thuis bloed laten afnemen. 

Medicatie

Sonja Loos helpt u ook met het toedienen van medicatie en het eventuele klaarleggen van uw wekelijkse medicatie. Sonja is goed bekend met verschillende medicatieschema's en kan u helpen om uw medicijnen correct in te nemen volgens voorschrift. Ze kan u ook ondersteunen bij het organiseren van uw medicatie, bijvoorbeeld door uw wekelijkse doseringen klaar te zetten in handige medicijndozen. Hierdoor kunt u uw medicatie op een georganiseerde en veilige manier beheren. 

Diabetici

Voor de zorg rond diabetici bent u bij Sonja Loos aan het juiste adres. Sonja is gespecialiseerd in het verzorgen en ondersteunen van diabetici. Ze kan u helpen bij het beheren van uw diabetes door het verstrekken van advies, instructies en ondersteuning bij de inspuiting van insuline. Ze zal ervoor zorgen dat u de juiste technieken en protocollen volgt om uw insuline op de juiste manier toe te dienen. Vertrouw op Sonja Loos voor professionele begeleiding en zorg als diabeet.

Psychische ondersteuning en/of begeleiding

Sonja Loos helpt u bij u psychische ondersteuning en begeleiding. Sonja biedt begeleiding aan patiënten die extra ondersteuning nodig hebben bij het omgaan met psychische uitdagingen. Ze kan met u praten, u helpen bij het herstellen van uw mentale welzijn en u begeleiden bij de integratie in het sociale leven. Daarnaast kan Sonja u ook ondersteunen bij het begrijpen en beheren van uw medicatie, indien nodig. Vertrouw op Sonja Loos voor professionele begeleiding en zorg op zowel fysiek als psychisch vlak.