Thuiszorg met derdebetalerssysteem

Thuisverpleging Sonja Loos werkt nauw samen met alle Belgische ziekenfondsen om u een optimale service te kunnen bieden. Het is verplicht voor iedereen die in loondienst werkt bij een Belgisch bedrijf, een vervangingsinkomen ontvangt van een Belgische instantie (zoals stempelen, OCMW, invaliditeit, pensioen, enz.) of als zelfstandige werkt om aangesloten te zijn bij een ziekenfonds. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u kunt genieten van de voordelen en vergoedingen die door uw ziekenfonds worden aangeboden.

De tarieven voor de verleende thuiszorgdiensten zijn vastgesteld door het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering). Dit betekent dat de tarieven uniform zijn en voldoen aan de wettelijke bepalingen. U kunt erop vertrouwen dat de kosten van de verleende zorg in overeenstemming zijn met de vastgestelde tarieven.

Dankzij de samenwerking met de Belgische ziekenfondsen, de vastgestelde tarieven en de derdebetalersregeling streeft Thuisverpleging Sonja Loos ernaar om de financiële drempels te verlagen en u toegang te bieden tot hoogwaardige thuiszorgdiensten. 

Geen rompslomp met papieren

Het derdebetalerssysteem is buitengewoon handig en biedt u en uw familie echte gemoedsrust. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bijhouden, indienen of doorgeven van betalingsdocumenten, want dit wordt allemaal rechtstreeks afgehandeld door de thuiszorgdienst van Sonja Loos in Meeuwen. Het enige wat u hoeft te doen, is bij elk bezoek uw identiteitskaart bij de hand te houden, wat noodzakelijk is voor administratieve doeleinden.

Dit systeem van directe betalingen door uw ziekenfonds via de derdebetalersregeling zorgt voor een zorgeloze ervaring voor u en uw familie. U kunt zich volledig concentreren op uw herstel en welzijn, zonder de stress van financiële administratie en papierwerk. Het verlicht de lasten en bespaart u tijd en moeite die anders zou worden besteed aan het regelen van betalingen.

Thuisverpleging Sonja Loos begrijpt het belang van gemak en efficiëntie in uw zorgproces. Door het derdebetalerssysteem te hanteren, streven ze ernaar om de financiële aspecten van uw thuiszorg naadloos en probleemloos te laten verlopen, zodat u zich volledig kunt richten op uw gezondheid en welzijn.